Омлет с колбас и кашкавал

ВероникаВероникаНовак5
19/11/2014
"Хем разчиствате хладилника, хем приготвяте вкусна вечеря - перфектната комбинация "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 215
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • колбас - по избор
  • яйца - 3 - 4 бр.
  • кашкавал - 100 г.
  • сол - на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват в купа. Към тях се прибавят нарязаните на кубчета кашкавал и колбас (по избор). Може кашкавалът да бъде настърган.

Разбърква се хубаво и се поръсва със сол на вкус. След това всичко се изсипва в тиган с нагорещено олио и се оставя на огъня.

След няколко минути внимателно се обръща. Когато омлетът стане готов, се поднася с шарена сол или с натрошено сирене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
милкан
милкан
25.01.2016 13:18
лесно и вкусно
0
0
Наталиа Петрова
Този път го приготвих без кашкавал.
0
0