Телешки пържоли с магданоз

KostadinkaKostadinkaНовак
24/11/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене100 мин.
Общо125 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 120
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно начукайте пържолите, като внимавате да не разкъсате месото.

Овкусете с подправките, оваляйте ги в брашното и ги изпържете от двете страни в сгорещена мазнина на не много силен котлон.

Изпържените пържоли вадете от тигана и овалвайте в ситно скълцан магданоз.

Подредете ги в тенджера и залейте с мазнината от пърженето. Долейте малко топла вода и задушете.

Готовите магданозени пържоли овкусете с лимонов сок и поднесете с картофено пюре като гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
17.02.2016 17:24
Добре се получиха, месото ми беше крехко, та даже не се наложи да го начуквам с чукче. В такива случай просто ги пристискам с ръка, колкото да се поразтеглят малко
0
0