Френски макарони

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай126146
28/11/2014
"Страхотно, как не сме се сетили досега "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 554
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте мекото масло на крем, добавете лъжица по лъжица брашното, млякото, маслото, жълтъците от яйцата и овкусете със сол и пипер, както и скълцан магданоз.

Отделно разбийте белтъците на пухкав сняг и ги объркайте към основната смес. Сипете сместа в намазнена и поръсена с галета пудингова форма.

Сложете да се вари на водна баня около 30 минути. Изстиналата смес нарежете на ивички и поднесете към бульон и супа.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар