Паста Фритата

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
02/12/2014
"Вкусна паста, която се приготвя лесно и се изяжда за секунди "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 614
  • Преглеждания за месеца139
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете спагетите за около 10 минути във вряща вода и ги отцедете.

Разбийте яйцата, добавете сиренето, магданоза и овкусете с подправките.

Добавете и спагетите и разбъркайте.

Разтопете половината масло в широка касерола или по-дълбок тиган.

Добавете спагетите, разбъркайте и сложете капака.

Гответе на слаб котлон, докато спагетите добият лек загар. Извадете ги в чиния, добавете в съда останалото масло и изпържете спагетите от др. страна.

Поднесете фритатата топла, като я разрежете на триъгълни парчета.

Иноксов гевгир конус 16 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксов гевгир конус 16 см
8.24 лв.
6.34 лв.
Виж ››

Този конусовиден гевгир ще ви помогне да измиете всички продукти, необходими за приготвянето на желаното ястие. Гевгирът има дълга дръжка, която съдейства за по-лесно боравене с него.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар