Паста Фритата

MonicaMonicaНовак
02/12/2014
"Вкусна паста, която се приготвя лесно и се изяжда за секунди "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 717
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете спагетите за около 10 минути във вряща вода и ги отцедете.

Разбийте яйцата, добавете сиренето, магданоза и овкусете с подправките.

Добавете и спагетите и разбъркайте.

Разтопете половината масло в широка касерола или по-дълбок тиган.

Добавете спагетите, разбъркайте и сложете капака.

Гответе на слаб котлон, докато спагетите добият лек загар. Извадете ги в чиния, добавете в съда останалото масло и изпържете спагетите от др. страна.

Поднесете фритатата топла, като я разрежете на триъгълни парчета.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар