Френска зеленчукова супа

ЕфросияЕфросияДжедай301
09/08/2010
"Дали на такива вкусни и нискокалорични супи французойките дължат хубавата си линия "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 956
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с. л. зехтин в тенджера. Двата вида лук, морковът, целината и картофът се обелват и се нарязват се на дребни кубчета. Задушват се в сгорещената мазнина на слаб огън около 15-20 минути.

Междувременно доматите се обелват и се почистват от семената. Тиквичката се нарязва на дребни кубчета, след което се прибавя в тенджерата заедно с доматите. Изсипете водата и добавете фидето.

Супата се вари 7-8 минути. Сервира се с препечена франзела.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар