Рибник в кора

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
10/12/2014
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо998
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесете тесто от брашното, яйцето, сол и достатъчно вода, за да стане тестото твърдо. Оставете го да почине.

Запържете ситно нарязания лук, поръсете с малко сол и с червен пипер и разбъркайте със счуканите орехи, малко черен пипер и резенчета лимон.

Напълнете предварително почистения, измит и посолен шаран с плънката, зашийте го и разточете тестото, като го намажете с олио.

Разрежете кората на 5 тортени парчета, сложете ги едно върху друго и пак разточете. В средата сложете рибата, загънете на 4, намажете плика с масло и сложете рибника да се пече.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар