Пиле Тика

indi_fan
indi_fan
Новак
12/12/2014
Приготвяне45 мин.
Готвене30 мин.
Общо75 мин.
Порции30 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 732
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета с големина 3.5 см. Накиснете предварително за 1 нощ 30 дървени шишчета в студена вода.

Пасирайте в кухненски робот, пасатор или миксер накълцаните ситно лук, чесън с подправките и киселото мляко. Овкусете сместа със сол.

На всеки шиш нанижете 4 парчета месо и ги подредете в тава. Намажете ги с получения сос, покрийте тавата с фолио и оставете за 1 нощ на хладно.

Малко преди да ги сервирате, извадете шишчетата и ги изпържете или ги изпечете на грил/барбекю, като често ги обръщате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар