Прясна наденица

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
14/12/2014
"Най-вкусната наденица е тази, която сте си приготвили сами "
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции6 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 179
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1.5 кг
  • свински черва
  • сол
  • черен пипер
  • бахар - на вкус, смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете 2 пъти месото в машина за мелене на месо.

Счукайте ситно подправките и ги объркайте добре с месото.

Напълнете със сместа предварително изчистените и добре измити тънки черва.

Така приготвените наденици може да съхранявате на студено няколко дни. Най-добре е да се консумират бързо, изпечени на скара, фурна или изпържени.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар