Прясна наденица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
14/12/2014
"Най-вкусната наденица е тази, която сте си приготвили сами "
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции6 бр.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 329
  • Преглеждания за месеца160
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1.5 кг
  • свински черва
  • сол
  • черен пипер
  • бахар - на вкус, смлян
* мерки и количества
Домашна Наденица

Начин на приготвяне

Смелете 2 пъти месото в машина за мелене на месо.

Счукайте ситно подправките и ги объркайте добре с месото.

Напълнете със сместа предварително изчистените и добре измити тънки черва.

Така приготвените наденици може да съхранявате на студено няколко дни. Най-добре е да се консумират бързо, изпечени на скара, фурна или изпържени.

Барбекю сет от 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Барбекю сет от 4 прибора в калъф
22.99 лв.
Виж ››

Страхотен барбекю сет от 4 части, който всеки уважаващ себе си повелител на скарата трябва да има. Всички пособия за приготвянето на месо и зеленчуци са събрани на едно място в комплекта за барбекю, който търпеливо очаква своя нов притежател.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар