Овнешко по щирски

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Овнешко по щирски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
5
"Трябва да знаеш как точно да приготвиш овнешкото месо, за да разкриеш истинския му вкус"

Необходими Продукти

  • овнешко месо - 400 г
  • моркови - 100 г
  • целина - 100 г
  • картофи - 700 г
  • лук - 100 г
  • мащерка
  • дафинов лист
  • черен пипер - на зърна
  • мащерка
  • сол
  • оцет
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете изплакнатото месо на едри парчета, залейте с гореща вода, прибавете оцет, сол и подправките. Варете почти до омекване.

Прибавете нарязаните зеленчуци и картофите. Сварете до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: