Рамстек с лук

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
19/12/2014
"Телешки рамстек с много лук - ето това е нашето предложение за обяд!"
Приготвяне30 мин.
Готвене45 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 326
  • Преглеждания за месеца299
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оформете от месото пържоли, начукайте и ги почистете от жили. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете до зачервяване в равни части мас и олио. Залейте ги с разтопеното масло.

Нарежете лука на филийки, посолете и леко го оваляйте в брашно.

Запържете го до златисто в мазнината. Разпредете пържения лук върху пържолите и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар