Кекс с два вида мляко и сметана

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
05/01/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 672
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до пяна. Добавя се брашното и бакпулверът. Смесват се олиото и 3 супени лъжици вряла вода и тази смес се добавя в тестото.

В тава, постлана с хартия за печене, се разпределя тестото и се пече 30 минути на 180 градуса. Вади се, набожда се с клечки за зъби на много места и се залива със заливката.

Тя се приготвя, като се смесят млякото, кондензираното мляко и сметаната. Кексът се оставя за 8 часа в хладилника.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар