Солена торта с праз

EfrosiaEfrosia
Джедай
9966k11
Солена торта с праз1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
"Торта с праз? Не бързайте да се смеете, опитайте и ще останете приятно изненадани"

Необходими Продукти

  • кори - 600 г за баница
  • сирене - 200 г краве
  • праз - 500 г
  • масло - 125 г
  • сметана - 100 г заквасена
  • яйца - 4 броя
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Покрийте намазнена и набрашнена тава с лист от корите. Празът се почиства, нарязва на ситно и се смесва с топлото масло. Овкусете го със сол и черен пипер.

Разбийте яйцата заедно със сметаната и натрошеното сирене. Солената торта се нарежда като редувате кори и двете смеси.

Пече се в предварително загрята на 220 градуса фурна за 25 минути

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

лидия
лидия
страхотарецепта
29.10.2014 17:20
нин
нин
Торта ли? Та това си е чиста баница ...хаха
30.01.2014 20:42
1