Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица с аспержи

Пица с аспержи

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пица с аспержи1 / 2
10/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • тесто за пица - 500 г
  • аспержи - 300 г
  • сметана - 7 с.л.
  • шунка - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • грах - 100 г
  • черен пипер - 1/3 ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • олио 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Аспержите се сваряват на пара за около 5 минути, охлаждат се и се режат на парченца.

Тестото за пица се разстила в намазана с мазнина тава. Намазва се със сметана и се нареждат аспержите. Шунката се реже на ситно.

Пицата се поръсва със сол, черен пипер, разпределя се грахът и шунката. Покрива се с настърган кашкавал и се запича в загрята на 240 градуса фурна 45 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: