Зеленчукова кремсупа с кашкавал

MarianaMariana
Джедай
561
748
2k
09/05/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 347
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте мазнината и запържете ситно нарязания лук. Пържете 7-8 минути и когато омекна, добавете нарязаната на кубчета чушка. След това задушете за 6-7 минути тиквичките, картофите и царевицата.

Поръсете с брашното и запържете за 2-3 минути. Залейте зеленчуците с бульон, прясното мляко и соса Уорчестър. Подправете със сол и лют пипер. Загрейте супата на слаб огън, но не я оставяйте да кипне.

Постепенно добавете кашкавала, като бъркате непрекъснато. Сервирайте топла с препечен хляб.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар