Агнешко с булгур и гъби

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713805
13/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 061
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете месото на 2-3 части и го сложете в подсолена вода, за да се свари.

Нарежете гъбите и лука, прибавете ги към агнешкото. След като се свари, месото се изважда и нарязва на дребни парченца, след което се връща обратно в бульона.

Добавете булгура и след като и той се свари, добавете червен пипер, предварително запържен в кравето масло.

Накрая поръсете със ситно нарязан джоджен.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар