Агнешка супа с магданоз

MarianaMarianaДжедай7720
10/04/2015
"Една агнешка супа не ѝ ли сложите магданоз, хич не ни я предлагайте "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 835
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки късчета, залейте го със студена вода и го сварете до омекване. Загрейте маслото и запържете ситно нарязания лук.

Когато омекне, добавете брашното и ситно нарязания магданоз. Разредете с част от бульона и добавете в супата.

Оставете супата да поври още 10 минути, след което застройте с яйцето и киселото мляко. Поднесете ястието горещо.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар