Стерилизирано кьопоолу
Sterilized Kyopolou
gotvach.bg»Рецепти»Туршии и зимнина»Кьопоолу»Стерилизирано кьопоолу

Стерилизирано кьопоолу

EfrosiaEfrosia
Джедай
9635k1017k
Стерилизирано кьопоолу1 / 2
17/10/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне90 мин.
Готвене180 мин.
Общо270 мин.
"Бързаме да затворим бурканите с кьопоолу и да ги стерилизираме, че току виж сме го излапали преди това!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните и чушките се изпичат, обелват се и се нарязват на парчета. Доматите се смилат и всички зеленчуци се слагат да се запържат в олиото, като първо се задушават за няколко минути патладжаните и чушките, след което се прибавят смлените домати.

Сместа се задушава, докато се изпари водата. Разпределя се в буркани, които трябва да са предварително затоплени буркани. Бурканите се стерилизират за 10-15 минути.

При поднасяне кьопоолуто се гарнира с пресован чесън и магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 10
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: