Тази рецепта коментираха

Анонимен
Кирил
Кирил
Патладжаните ги изпичам, обелвам ги,осолявам ги и оставям да се отцедят. Затварям и стерилизирам. По желание зимата кобинирам с желани компоненти.
06.01.2015 23:47
4
2
Светлана
Светлана
Извинете искам да попитам колко буркана излизат от тази рецепта?
04.10.2014 18:00
16
1
Йорданка Димитрова
Йорданка Димитрова
Много много хубаво и не толкова трудоемко...
07.10.2013 21:21
2
5
Калина
Калина
Кьопоолу слагам и аз, обаче смилам изпечените и обелени чушки, изпечените, обелени и добре оцедени поне 2 часа в гевгир патладжани и доматите, разбърквам добре, затварям в буркани и варя 20 мин. Чесън, олио и сол слагам, когато отварям буркана за консумация, за да е пресно и намирам, че е по-добро.
28.09.2013 18:42
13
3

Последно Коментирани

Домашен боров мед2Туршии и зимнинаДомашен боров мед16
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k13k10k
Сарми в буркани3СармиСарми в буркани32
АнонименАнонимен1131k723
Туршия Цвети6Царска ТуршияТуршия Цвети21
Цвети ХаджипетковаЦвети Хаджипеткова53642598
Зрял боб - буркани3БурканиЗрял боб - буркани51
Наталия ПетроваНаталия Петрова3532k2k