Фусили със спанак и прошуто

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
15032
13/06/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо811
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата по инструкциите на опаковката.

Нарежете прошуто.

Отцедете фусилите и ги сложете в тенджера на тигана на слаб огън.

Добавете прошутото, сиренето, сметаната и спанака и задушете, докато таледжиото се разтопи.

Овкусете със сол и черен пипер и сервирайте веднага фусилите, поръсени с пармезан.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар