Кашкавалени крекери с пет вида семена

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
08/06/2015
"Вместо цял ден да нагъвате разни неща, защо не опитате тези уникални крекери с пет вида семена "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо586
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се настъргва. Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с яйцата и солта.

Разбърква се добре и се добавят сметаната, семената и настърганият кашкавал. Добавя се брашното и бакпулверът и се меси тесто, докато не спре да се лепи по ръцете.

От тестото се оформят две саламчета с диаметър около 5 сантиметра. Завиват се във фолио за свежо съхранение и се оставят във фризера за 1 час.

Тестото се нарязва на тънки филийки, които се редят в тава, постлана с хартия за печене, и се пекат 30 минути на 190 градуса.

Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Бамбуково плато HORECANO за поднасяне - 13 cm
8.99 лв.
Виж ››

Това бамбуково плато е отговора на всички ви въпроси за красивата презентация на сладки и солени ордьоври и допълнения към ястията на трапезата. Практично, лесно за употреба и почистване. Бамбуковото плато за презентация е изработено от висококачествен бамбук и ще ви служи вярно много дълго време.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар