Ирландска яхния

18/07/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862811978
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо897
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо. Сипете олиото в тенджера и запържете агнешкото. Извадете го и запържете морковите за 5 минути. Върнете месото, сипете водата и овкусете със сол и черен пипер.

Кипнете и намалете огъня, сложете капак и задушавайте за 1 час. Добавете нарязаните картофи и мащерката, покрийте отново и задушете за още 1 час.

Отцедете течността и я кипнете отделно, добавете масло и магданоз, овкусете със сол и черен пипер и върнете към месото. Сервирайте с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар