Начин на приготвяне
Нарязваме свинското месо на кубчета и го слагаме в тенджера с вода (около два-три пръста над месото). Слагаме на котлона, докато месото почти се свари и след това почистваме, измиваме, нарязваме морковите и ги добавяме в тенджерата.
Режем и лука и добавяме и него. Белим картофите, измиваме, нарязваме на кубчета и добавяме и тях. Добавяме малко олио и когато всичко омекне, слагаме и граха.
Оставяме да поври малко и с нея и след това слагаме черен пипер, чубрица и сол на вкус. За да сгъстим всичко, разбиваме брашно в една купа с малко вода.
В купата добавяме и червен пипер. Разбъркваме добре да не е на грудки и с постоянно бъркане го изсипваме в тенджерата.
Оставяме за още няколко минути да поври и махаме от котлона.