Хляб с орехи и стафиди

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
12/08/2015
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо562
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашното със солта. Нарежете маслото с нож и го добавете към брашното заедно с маята.

Добавете 175 мл хладка вода и замесете меко тесто, към което се прибавят орехите и стафидите. Сложете тестото в намазнена форма и сложете на топло място за 1-2 часа докато удвои обема си.

Загрейте фурната на 220 градуса. Запечете хляба за 10 минути, намалете фурната на 190 градуса и продължете да печете още 20-25 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар