Пиле по италиански с доматен сос

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697323
16/08/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене75 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 000
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг1 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото със зехтина в тенджера, добавете нарязаното и обезкостено пиле и задушете за 5-10 минути.

Прехвърлете пилешкото в чиния. Добавете лука и чесъна в тенджерата и задушете на бавен огън.

Прибавете доматите със сока от консервата, магданоза, босилека, доматеното пюре и виното.

Овкусете със сол и черен пипер. Кипнете и върнете пилешкото в тенджерата.

Сложете капак и запечете в загрята на 160 градуса фурна за 50 минути. Прибавете гъбите и печете още 10 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар