Агнешки шишчета със сос

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
366
15
7843
11/09/2015
"Свежи агнешки шишчета с уникален вкус и дъх на розмарин - сигурна рецепта за незабравими мигове със семейството "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 344
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите соса, смесете заедно всички съставки и ги сипете в малка купичка. Нарежете агнешкото на кубчета и го сложете в купа.

Смесете настъргания лук, подправките, лимоновата кора и сол, захарта и зехтина, овкусете със сол и черен пипер и сипете върху агнешкото.

Оставете го да се маринова за няколко часа. Отцедете го и нанижете на шишчета.

Запечете на загрят грил, декорирайте с розмарин и поднесете със соса.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар