Яхния с телешко, домати и вино

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714063
12/09/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене140 мин.
Общо165 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо582
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 160 градуса. Сложете брашното в тава, овкусете го с мащерка, сол и черен пипер.

Добавете нарязаното телешко и разбъркайте добре.

Загрейте зехтина в тенджера, прибавете месото и го запържете.

Извадете и го отцедете на кухненска хартия. Сипете лука в тенджерата и го запържете.

Добавете доматения сос, бульона, виното, чесъна и доматеното пюре. Кипнете и върнете телешкото в тенджерата.

Покрийте и сложете в печката за 90 минути. Добавете граха и захарта, върнете във фурната и печете още 30 минути.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар