Начин на приготвяне
Маскарпонето, сметаната и пудрата захар се разбиват с миксер, докато станат на крем. Сместа се оставя са няколко минути в хладилник.
Ако течният шоколад се размазва трудно, разтопете го допълнително на водна баня. В друга тава поставете кухненски найлон, който трябва да покрива целия съд и да излиза няколко сантиметра от него.
След това намажете дъното и стените на тавата с Нутела.
Поставете ред бисквитки, предварително потопени в прясно мляко и 1/3 от крема.
Повторете същото подреждане, като накрая тортата трябва да завършва с ред бисквити.
Поставете бисквитената торта в хладилник, докато стегне и накрая, поръсете с какао.
Декорирате както желаете!
Бисквитената торта с нутела е чудна.