Запечено прясно мляко по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
11/10/2015
"Хубавите неща искат време, но чакането си струва "
Приготвяне10 мин.
Готвене380 мин.
Общо390 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 385
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Прясното мляко се загрява, без да се оставя да кипне.

На тънка струйка се добавя сметаната, сместа се разбърква и се загрява 3 минути при непрекъснато бъркане на бавен огън, без да се оставя да кипне.

Разпределя се в гювечета, които се затварят с капачета. Пекат се 6 часа на 90 градуса.

Капачетата се махат и гювечетата се пекат още 10 минути. Вадят се и се сервират веднага.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар