Мариновани пържоли от рибица

Мариновани пържоли от рибица

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
11/10/2015
"Рибицата е великолепно, но капризно за приготвяне месо, което иска дъхави подправки и майсторлък, за да стане сочно и ароматно"
Приготвяне30 мин.
Готвене110 мин.
Общо140 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 198
  • Преглеждания за месеца254
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки.

Приготвя се марината от нарязан на кръгчета лук, счукани скилидки чесън и останалите подправки.

Пържолите се поставят в дълбок съд и се покриват с марината. Съдът се затваря с похлупак.

Прибира се в хладилника за 4 часа, като е добре от време на време продуктите да се разбъркват.

Овкусените пържоли се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато придобият желаната от вас коричка.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар