Мариновани пържоли от рибица

11/10/2015
Тихомир
отТихомирНовак
"Рибицата е великолепно, но капризно за приготвяне месо, което иска дъхави подправки и майсторлък, за да стане сочно и ароматно "
Приготвяне30 мин.
Готвене110 мин.
Общо140 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 019
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се слагат на удобен плот и се начукват. След това се наръсват от двете страни с изброените подправки.

Приготвя се марината от нарязан на кръгчета лук, счукани скилидки чесън и останалите подправки.

Пържолите се поставят в дълбок съд и се покриват с марината. Съдът се затваря с похлупак.

Прибира се в хладилника за 4 часа, като е добре от време на време продуктите да се разбъркват.

Овкусените пържоли се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато придобият желаната от вас коричка.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар