Печено руло във фолио

05/10/2015
Анастас
отАнастасНовак
"Най-хубавите парфюми се предлагат в малки опаковки, а най-ароматното и крехко месо - се приготвя във фолио "
Приготвяне35 мин.
Готвене140 мин.
Общо175 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 573
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Трябва да се подбере цяло парче месо, което да се обработи така с чука и ножа, че да се получи тънък правоъгълник.

Той се обтрива с марината и се оставя да поеме от нея 3 часа. Междувременно се приготвя плънка от нарязаните на кубчета зеленчуци и майонеза.

Тя се реди в средата на овкусеното месо и то се завива на руло, като успоредно с това се покрива и с алуминиево фолио.

Така приготвеното руло се поставя в тава и се пече в предварително загрята фурна на умерена температура до готовност.

След това се изважда, освобождава се от фолиото и се реже на филии.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар