Лесен шоколадов крем за торта

Силвето
Силвето
Новак
08/10/2015
"Ако сте любители на шоколадовите торти - това е точно за вас - вече ще може да си ги правите и сами "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 765
  • Преглеждания за месеца324
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се размива в малко хладка вода. Отделно се разбиват жълтъците. Прясното мляко се налива в тенджерка и се слага на котлона да заври.

Към него се добавят захарта, какаото, шоколада, разбитите жълтъци и накрая брашняната каша.

Температурата на котлона се намалява и кремът се бърка енергично, за да се хомогенизира и сгъсти.

Получената шоколадова смес се ползва за направата на торта.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар