Пържен паламуд в сос

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
18/10/2015
"Ако сте от онези хора, които обичат ястията с риба, ще се влюбите във вкуса на този пържен паламуд в сос. А останалите не знаят какво изпускат!"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 652
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Срежете рибата откъм корема, премахнете вътрешностите и главата и я измийте на течаща вода. Подсушете месото и го нарежете на парчета.

Осолете го, след което започнете да го пържите равномерно от всички страни в тенджерка.

Докато рибата се пържи, накълцайте лука. Запържете го в друг съд и добавете пюрето и нарязаните маслини.

Поръсете с подправките и разбъркайте. След 2 минути присипете соса при рибата. Разбъркайте и оттеглете от котлона.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар