Пържен паламуд в сос

Пържен паламуд в сос

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Пържен паламуд в сос1 / 2
18/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
"Ако сте от онези хора, които обичат ястията с риба, ще се влюбите във вкуса на този пържен паламуд в сос. А останалите не знаят какво изпускат!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Срежете рибата откъм корема, премахнете вътрешностите и главата и я измийте на течаща вода. Подсушете месото и го нарежете на парчета.

Осолете го, след което започнете да го пържите равномерно от всички страни в тенджерка.

Докато рибата се пържи, накълцайте лука. Запържете го в друг съд и добавете пюрето и нарязаните маслини.

Поръсете с подправките и разбъркайте. След 2 минути присипете соса при рибата. Разбъркайте и оттеглете от котлона.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: