Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Свински гърди на грил

Свински гърди на грил

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Свински гърди на грил2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • свински гърди - 1 кг
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • кориандър - 1 ч.л.
  • риган - 1 ч.л.
  • зехтин
  • чесън - 1 ч.л. на прах
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинските гърдите трябва да бъдат цял парче, без кост. Смесете солта, червения и черния пипер, ригана, чесъна, кориандъра и кимиона.

Натрийте парчето месо с ароматната смес и намажете със зехтина.

Оставете да престоят 10-15 минути, след което запечете на загрят грил до готовност.

Изпечените гърди се нарязват на тънки парчета и се сервират с питки хляб и зеленчуци по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: