Толстолоб във фолио

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
22/10/2015
"Разкошен толстолоб, който дори начинаещите готвачи ще приготвят за по-малко от час "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26 755
  • Преглеждания за месеца647
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства, измива и освобождава от дебелата кожа. Нарязва се на парчета, дебели 1.5 сантиметра или се филетира на отделни порции. Те се подреждат върху половината от фолиото, което трябва да е предварително разпънато в тава.

Между тях се нареждат нарязаните останалите продукти, всичко се напръсква с олио и се овкусява с подправките.

Яденето се завива добре с останалата част от фолиото и тавата се прибира в загрята фурна.

Пече се на 180 градуса около четиридесет минути и се изважда. Фолиото се разтваря и ястието се поднася в подходящи чинии.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар