Борш със свинско

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Борш със свинско1 / 2
25/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
90 мин.
Порции
8
"Един борш, който ще оправи настроението на всекиго"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 400 г
  • цвекло - 1 глава
  • кисело зеле - 1/2 зелка
  • лук - 2 глави
  • моркови - 2 бр.
  • домати - 3 бр.
  • масло
  • чесън - 3 скилидки
  • черен пипер
  • дафинов лист
  • целина
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парчета и се сварява в 1.5 литра вода заедно с подправките. Лукът, морковите, цвеклото и доматите се почистват и нарязват.

Задушават се в малко масло, като накрая към тях се добавя наситненото кисело зеле. Всичко се разбърква много добре и след това се прибавя при месото.

Цялата супа се вари до пълната готовност на всички продукти. Готовото ястие може да се поднесе с кисело мляко или сметана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: