Рибена чорба - солянка

Рибена чорба - солянка

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
30/10/2015
"Обзалагаме се, че не сте опитвали толкова вкусна рибена чорба досега - хапваш и не можеш да се спреш"
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 873
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Костите на рибата и главата се варят с 1 дафинов лист в подсолена вода за 45 мин.

Нарязаният на филийки лук се запържва в олиото. Добавя се брашното и прецедения рибен бульон.

След като заври се добавят нарязаните гъби, кисели краставички и зеле (нарязано на тънки ивици).

Подправя се с черен пипер. Вари се на слаб огън около 20 мин. и се добавя се доматеното пюре.

Преди сервиране се добавя рибата и се кипва още веднъж. По желание се добавя сметана във всяка порция.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар