Бонбони за диабетици

МилицаМилицаНовак
04/11/2015
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции16 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 024
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • брашно от рожков - 20 г
  • бадеми - 50 г сурови
  • кокосово масло - 20 г
  • боровинки - 30 г червени, сушени
  • орехи - 50 г
  • бразилски орех - 30 г
  • сусам - 4 - 5 пакетчета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички ядки се смилат поотделно. След това се смесват в купа, като при тях се добавят боровинките, леко затопленото кокосово масло и брашното от рожков. Получената ядкова кайма се размесва много добре.

От нея се взема с ръце и се оформят топчета. Те се поръсват със сусам и се нареждат на разстояние едно от друго в поднос.

Съдът се прибира в хладилника за 4-5 часа и след това бонбоните могат да се консумират.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар