Веган солети със спелта

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
Веган солети със спелта1 / 2
15/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви15 мин.
Общо35 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички указани съставки се смесват и се разбиват много добре, докато се получи гладко тесто. То се пълни на части в шприц.

След това върху хартия за печене в тава /или алуминиево фолио/ се шприцоват тънки лентички.

Така получените солети се пекат в загрята на 180 градуса фурна не повече от 15 минути.

Готовите солети ще са значително по-дебели от тези, които сме свикнали да виждаме в търговските обекти, но пък ще са далеч по-вкусни и здравословни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: