Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладкиши»Чийзкейк»Чийзкейк с Филаделфия

Чийзкейк с Филаделфия

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Чийзкейк с Филаделфия2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
70 мин.
Общо
100 мин.
Порции
8
"Идеално балансиран вкус, хрупкаво тесто и ароматна плънка - чийзкейк, който се доближава до съвършенството"

Необходими Продукти

  • бисквити - 200 г ванилови
  • масло - 1 пакетче, краве
  • за крема
  • крема сирене - 900 г Филаделфия
  • яйца - 2 бр.
  • заквасена сметана - 1/2 кофичка
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • ванилия - 1 пакетче
  • за поливката
  • кленов сироп - 250 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошаваме бисквитите по удобния за нас начин и ги размесваме със стопеното масло. От полученото правим блат по дъното на форма за торта.

Изпичаме го за десетина минути в загрята на 180 градуса фурна и го изваждаме да се охлади.

Междувременно приготвяме крема за сладкиша, като към разбитите яйца прибавим крема сиренето, заквасената сметана и останалите съставки.

Разбиваме до получаването на пухкава смес. Него изсипваме във формата, след което вкарваме чийзкейка във фурната.

Печем за около час на 160 градуса. Изпеченият десерт вадим и оставяме да се охлади. След това прибираме в хладилник за 4 часа. За финал поливаме с кленовия сироп, нарязваме на парчета и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка: