Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Печена риба»Бърза пъстърва на фурна

Бърза пъстърва на фурна

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Бърза пъстърва на фурна1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
1
"Знаете, че на пъстървата хич не ѝ трябва много време за приготвяне, нали?"

Необходими Продукти

  • пъстърва - по 1 на човек
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • олио - по 1 с.л. на риба
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистената, измита и подсушена пъстърва са овкусява със сол и черен пипер.

Запържва се за 3-4 минути от двете страни на тиган.

Прехвърля се в тавичка, застлана с алуминиево фолио, и се допича на функция грил във фурната, докато се зачерви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
53
40
30
20
11
Дай твоята оценка: