Картофи соте с гъби, чесън и копър

Желязка
Желязка
Новак
03/11/2015
"Решихме, че няма да е достатъчно само да сотираме картофките, затова добавихме и гъби, и чесън "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 031
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избираме млади картофи, извадени наскоро. Изчеткваме ги под течаща вода, за да не се налага да ги белим. Нарязваме ги на едри кубчета и ги запържваме в зехтин на слаб огън.

Добавяме гъбите и разбъркваме. След 3-4 минути наливаме и виното, в което предварително сме разтворили бульона.

Разбъркваме и оставяме гозбата да къкри на слаб огън, докато виното се усвои. Пет минути преди да отдръпнем от котлона, поръсваме с наситнени чесън и копър.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар