Супа от пилешки сърца

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
21/12/2015
"Една пилешка супа, винаги стопля душата и заслужава уважение!"
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 480
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките сърца се почистват и измиват много добре. Слагат се да се варят подсолена вода, заедно с малко масло, надребнена целина и дафинов лист.

Когато вече са се поомекнали, към тях се добавят почистените и нарязани на ситно лук, моркови, картофи, тиквичка, чесън. Супата се оставя да къкри на огъня до пълното сваряване на всички продукти.

Десетина минути преди супата да бъде махната от котлона се слагат фидето, копърът, магданозът и лимоновият сок. Готовата супа може да се поднесе със сметана.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар