Варени свински крачета с хрян

04/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 149
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и добре почистваме крачетата. В тенджера с подсолена вода слагаме нарязаните на едро лук, моркови, целина и крачетата. Варим до пълно омекване. Вадим крачетата и ги обезкостяваме.

Прецеждаме бульона, в които са се варили, и връщане месото от почистените крачета.

В съд настъргваме хряна и добавяме оцета, захарта, кафeна чаша вода и солта. При сервиране сипваме от бульона с месото и гарнираме с хряна.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар