Варени свински крачета с хрян

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
04/11/2015
"Как се сваля мъж в две лесни стъпки - Кажете му, че имате страхотни крака - после му покажете тези "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 702
  • Преглеждания за месеца158
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и добре почистваме крачетата. В тенджера с подсолена вода слагаме нарязаните на едро лук, моркови, целина и крачетата. Варим до пълно омекване. Вадим крачетата и ги обезкостяваме.

Прецеждаме бульона, в които са се варили, и връщане месото от почистените крачета.

В съд настъргваме хряна и добавяме оцета, захарта, кафeна чаша вода и солта. При сервиране сипваме от бульона с месото и гарнираме с хряна.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар