Овнешко месо с грах

05/11/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 407
  • Преглеждания за месеца76
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на средни парчета. Лука режем на филии. В тенджера със сгорещеното олио пържим месото и лука.

Подправяме със сол и червен пипер, наливаме вода и варим до омекване на месото. Прибавяме граха.

От маслото и брашното приготвяме светла запръжка, която прибавяме към месото и соса. Оставяме да поври още 20 мин. на тих огън. Сервираме с кисело мляко.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар