Салата от лук

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
06/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 330
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • лук - 1 кг
  • сол - на вкус
  • оцет - на вкус
  • олио - 30 мл.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме лука, без да сваляме всички люспи.

Печем необелените глави лук в загрята на 200 градуса фурна за около 40 мин., до омекването им.

Вадим ги от фурната и внимателно сваляме люспите. Нарязваме ги на филии и още докато са топли ги подправяме със сол, олио и оцет.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар