Задушени масловки в масло и копър

tik-taktik-takНовак
21/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 500
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите и лукът се почистват и измиват. Нарязват се на едро. На слаб огън се загрява маслото и в него се задушава лукът. Когато поомекне, се добавят и гъбите.

Разбърква се и се оставя под похлупак 2-3 минути. След това се оставя отделилата се водичка да изври.

Яденето се посолява и се отстранява от котлона. Поднася се като гарнитура към месни блюда или като предястие. подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
11.06.2016 14:38
Колко масловки съм брала на язовир "Васил Коларов".
0
0