Домашна курбан чорба

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
21/11/2015
"За празника - изпитана рецепта за домашна курбан чорба с овнешко месо "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 226
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото нарязваме на малки парчета и го варим в подсолена вода, докато поомекне.

Прибавяме ситно нарязаните лук, чушки, картофи и домати. Слагаме и олиото.

Когато месото се свари, добавяме изчистения и измит ориз. Варим.

Правим застройка от разбитите яйца с прясното мляко и я добавяме с темпериране към чорбата.

Поръсваме с магданоз и черен пипер на вкус.

Керамична купичка от троянска керамика - 15см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купичка от троянска керамика - 15см
5.20 лв.
4.90 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купичка с троянски шарки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар