Сочно реване с орехи

Баба ТошкаБаба ТошкаНовак
11/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 197
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. На тънки струи към тях се добавят двата вида брашно, орехите, ванилията и бакпулверът. Налива се и 1/2 ч.ч. вода.

Получената смес се бърка продължително до получаването на хомогенна смес, която се изсипва в намазнена правоъгълна тавичка.

Пече се на 180 градуса до готовност. След като се извади от печката, се реже и се полива с горещ сироп, приготвен от посочените продукти.

Дава се време на реването да се охлади и се прибира в хладилника за 1 нощ, след което може да бъде поднесено.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар