Сочно реване с орехи

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
11/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 084
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Реване

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта. На тънки струи към тях се добавят двата вида брашно, орехите, ванилията и бакпулверът. Налива се и 1/2 ч.ч. вода.

Получената смес се бърка продължително до получаването на хомогенна смес, която се изсипва в намазнена правоъгълна тавичка.

Пече се на 180 градуса до готовност. След като се извади от печката, се реже и се полива с горещ сироп, приготвен от посочените продукти.

Дава се време на реването да се охлади и се прибира в хладилника за 1 нощ, след което може да бъде поднесено.

Механично метално сито за хубаво тесто-6%
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар