Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Телешко месо»Пържоли»Натурален телешки стек на скара

Натурален телешки стек на скара

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Натурален телешки стек на скара1 / 2
14/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
2
"Да оставим на мъжката работа на мъжете"

Необходими Продукти

  • телешки стек - 2 бр. с дебелина 4 см
  • розмарин - 4 с.л. пресен
  • зехтин - 4 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • лимони - за украса
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се маринова за една нощ в зехтина заедно с розмарина и черния пипер. Изцежда се добре и се пече на силна скара от двете страни около 15 минути.

Сервира се с гарнитура от задушени зеленчуци. Върху всеки стек се поставя резенче лимон. Посолява се на вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: