Мафалда с пилешко, зеленчуци и песто

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър12141012
18/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо311
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • паста - 2 ч.ч. мафалда
  • пилешко месо - 1 и 1/3 ч.ч. сварено и нарязано
  • червени картофи - 2 ч.ч. нарязани
  • зеленчуци - 500 г микс
  • пармезан - 4 с.л.
  • песто - 1 бурканче
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата, както се изисква на опаковката.

Картофите и останалите зеленчуци също сварете в подсолена вода.

Отцедете всичко от водата.

Сложете в голяма купа пастата и добавете зарзавата, пилешкото месо, пармезана и пестото.

Разбъркайте и поднесете.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар